Fiscaal juridisch advies

Dreigt u te verdwalen in het doolhof van belastingwetgeving? Schoonebeek Accountants & Adviseurs is uw gids naar een succesvolle bestemming. Door middel van permanente educatie en bijscholing is en blijft het kennisniveau gewaarborgd. Onze vakbekwame en ervaren fiscaal juristen kunnen u van een perfect advies voorzien.

Het begeleiden van herstructureringen en/of reorganisaties

Met de steeds wisselende fiscale wetgeving is het soms noodzakelijk om hier door een herstructurering op in te spelen.

Bedrijfsopvolgingen

Door goed te plannen en soms jaren vooruit te denken, kunnen wij een zo fiscaal gunstig mogelijke bedrijfsopvolging voor u realiseren.

Het voeren van fiscale procedures

Wanneer u onverhoopt in discussie komt met de belastingdienst, kunnen wij voor u de bezwaar –en beroepsprocedure tegen de belastingdienst voeren.

Estate planning

In nauw overleg met u en de notaris realiseren wij dat er goede testamenten en huwelijkse voorwaarden worden opgesteld. (estate planning)

Ook voor de meer voorkomende zaken, zoals de jaarlijks terugkerende aangifte inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen en vennootschapsbelasting, kunt u uiteraard bij ons terecht.

Successierechten

Heeft u een erfenis ontvangen en verkiest u zekerheid boven twijfel rondom uw plicht tegenover de fiscus? Neem dan contact op met Schoonebeek Accountants & Adviseurs m.b.t. successierechten. Wij zijn graag uw helpende had in deze gecompliceerde procedure met de belastingdienst.

Over het nalatenschap moet mogelijk belasting worden betaald. Dit hangt af van verschillend factoren, zoals de waarde van de nalatenschap, de verwantschap en eventuele vrijstellingen.