Bedrijfsadvies

Wilt u uw bedrijf naar een hoger plan tillen? Met Schoonebeek Accountants & Adviseurs neemt u plaats in de lift naar een nóg sterkere onderneming.

Of het nu gaat over een voorgenomen investering, over kansen en bedreigingen in de markt, over kopen of leasen, over zelf doen of uitbesteden, over het wel of niet toekennen van bonussen of tantièmes. Onze adviseurs voorzien u graag van hun mening. Op een zeer betrokken wijze, maar tegelijk met de blik van een objectieve buitenstaander.

Het maken van een bedrijfsscan behoort tot de mogelijkheden. Samen met u lichten wij uw bedrijf door, waarbij er gezocht wordt naar verbeterpunten. Geen lange verhalen, maar een puntsgewijze weergave van onze bevindingen. Soms kan dat voor u aanleiding zijn enkele zaken te veranderen. Het kan ook een bevestiging inhouden van wat u doet. In beide gevallen zult u tevreden zijn.

Ook in het begeleiden van financieringsaanvragen zijn wij uw expert. Door het opstellen van de juiste begrotingen, vergroten wij uw kans op een succesvolle financieringsaanvraag.

Startende ondernemer

Wilt u graag een eigen onderneming starten, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Schoonebeek Accountants & Adviseurs biedt u in een vrijblijvend gesprek graag de helpende hand. De administratieve en fiscale zaken, die komen kijken bij het opstarten van een onderneming, mogen immers geen drempels zijn om uw ambities te volgen.

Wij brengen u op de hoogte van alle zaken omtrent de zelfstandige ondernemer, zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Wij helpen u graag bij de inschrijving in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel, het aanvragen van de betreffende fiscale nummers en het opzetten en bijhouden van uw financiële administratie.