Schoonebeek Accountants & Adviseurs en vhm | accountants & belastingadviseurs gaan een strategische samenwerking met elkaar aan. Dit is een belangrijke stap voorwaarts in hun missie om klanten de best mogelijke diensten en medewerkers extra kansen te bieden. Zij zien de samenwerking als een krachtige manier om verder te professionaliseren waardoor de organisaties kunnen groeien zonder dat zij hun identiteit en persoonlijke benadering verliezen die medewerkers en klanten sinds vele jaren aan hen verbinden.

vhm | accountants & belastingadviseurs is op dit moment een accountantsorganisatie met drie vestigingen in Epe, Veenendaal en Genemuiden en ruim 40 medewerkers.

Schoonebeek Accountants & Adviseurs heeft vestigingen in Epe en Almelo en ruim 30 medewerkers. Door de samenwerking wordt het werkgebied van de totale organisatie uitgebreid naar de regio’s rond de steden Utrecht, Arnhem, Almelo en Zwolle.

Beide kantoren zijn laagdrempelig en kenmerken zich door een informeel-professionele cultuur.

Met deze samenwerking borgen zij de kwaliteit en continuïteit van hun organisaties en kunnen zij de uitdagingen van toenemende wet- en regelgeving, digitalisering en een veranderende arbeidsmarkt aan. Tevens leggen zij hiermee een basis voor verdere groei in de toekomst.

Voor klanten wordt met de samenwerking bereikt dat de twee organisaties samen beter in staat zijn om te innoveren, de kwaliteit van dienstverlening te continueren en nieuwe diensten te ontwikkelen. Zij kunnen erop vertrouwen dat de kantoren zich blijven inzetten voor het leveren van hoogwaardige diensten en het bieden van de best mogelijke oplossingen.

Met deze stap kunnen beide organisaties de arbeidsmarkt nog beter bereiken en (potentiële) medewerkers meer bieden. Bovendien ontstaan voor de medewerkers extra mogelijkheden om hun talenten verder te ontwikkelen in een inspirerende werkomgeving. Dit draagt bij aan het behoud van kundige en tevreden medewerkers. Zij zijn de sleutel tot een succesvolle, toekomstbestendige organisatie.

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

  Uw naam*

  Uw e-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Voorkeursdatum

  Opmerkingen

   Stel uw vraag via het onderstaande formulier.

   Uw naam*

   Uw e-mail adres*

   Uw vraag