Wilt u graag uw eigen bedrijf starten, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Schoonebeek Accountants & Adviseurs voorziet u in een vrijblijvend gesprek graag van advies met betrekking tot het starten van uw nieuwe bedrijf. De administratieve en fiscale zaken, die komen kijken bij het starten van een bedrijf, mogen immers geen drempels vormen om uw ambities te volgen.

Wij brengen u op de hoogte van alle zaken omtrent het starten van een eigen bedrijf, zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Wij helpen u graag bij de inschrijving in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel, het aanvragen van de betreffende fiscale nummers en het opzetten en bijhouden van uw financiële administratie. Kortom, bij het gehele proces, van A tot Z. Een bedrijf starten met de hulp van Schoonebeek Accountants & Adviseurs is de eerste stap in de richting tot een succesvolle onderneming.

Mocht u interesse hebben in het starten van een bedrijf, of wilt u meer informatie ontvangen over het starten van een bedrijf, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

  Uw naam*

  Uw e-mail adres*

  Telefoonnummer*

  Voorkeursdatum

  Opmerkingen

   Stel uw vraag via het onderstaande formulier.

   Uw naam*

   Uw e-mail adres*

   Uw vraag