Bij Schoonebeek Accountants & Adviseurs werken, verspreid over de kantoren Almelo en Epe, in totaal ruim 35 (belasting)adviseurs en medewerkers samen in één organisatie. Daarmee behoren wij in de regio tot één van de middelgrote kantoren op het gebied van de financieel zakelijke dienstverlening. Wij zijn actief in het midden- en kleinbedrijf en werkzaam in vrijwel alle branches. Onze benadering is op een persoonlijke en proactieve wijze.

Voor onze vestiging in Almelo zijn wij op zoek naar een

ASSISTENT ACCOUNTANT

Functie omschrijving:
Wij zijn op zoek naar een assistent accountant die ons team fulltime komt versterken. Als assistent accountant ben je verantwoordelijk voor een actieve dienstverlening aan onze cliënten. Je verzorgt het gehele administratieve traject voor deze ondernemers: van het verwerken van de administratie, het samenstellen van het accountantsrapport tot het verzorgen van de fiscale aangiften. De mate van zelfstandigheid in je werk wordt mede bepaald door je opleiding en ervaring. Je portefeuille bestaat uit MKB ondernemers. Samen met je collega’s bouw je mee aan de verdere professionalisering en servicegerichtheid van jezelf en van Schoonebeek Accountants & Adviseurs.

Gevraagd:
Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO 4 niveau. Je beschikt over een analytisch inzicht plus een nauwkeurige en zelfstandige werkhouding. Daarnaast ben je collegiaal, klantgericht en heb je goede communicatieve eigenschappen.

Wij bieden:
Een prettige, informele en uitdagende werkomgeving, alsmede een passend arbeidsvoorwaardenpakket met mogelijkheid van verdere ontwikkeling.

Geïnteresseerd in deze functie?
Stuur dan een gemotiveerde sollicitatie met cv naar:

Schoonebeek Accountants & Adviseurs
T.a.v. E. Ramerman
Postbus 710
7600 AS Almelo
E-mail: e.ramerman@schoonebeek.nl

Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met
Egbert Ramerman (bereikbaar onder nummer 0546-866655).