ACCOUNTANT AA

Functie omschrijving:

Als accountant binnen de samenstelpraktijk fungeer je op o.a. administratief en fiscaal terrein als een spin in het web tussen ondernemer en je collega’s en ben je voor beiden een vertrouwde sparringpartner die een stimulerende aanzet geeft.

Daarnaast beheer je een eigen klantenportefeuille en weet deze op eigen initiatief verder uit te breiden door middel van een proactieve opstelling. Acquisitie is onderdeel van je werkzaamheden. Je promoot de dienstverlening en acquireert opdrachten bij bestaande en nieuwe cliënten. Verder werk je binnen de organisatie mee aan de kwaliteitsborging en verzorgt dossierreviews. Ben jij diegene die meebouwt aan de verdere professionalisering en servicegerichtheid van Schoonebeek Accountants & Adviseurs maar ook van jezelf?

Gevraagd:

Een (bijna) afgestudeerd accountant AA met ervaring bij een accountantskantoor, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je beschikt over commerciële en communicatieve vaardigheden, kunt goed overweg met automatisering en weet goed om te gaan met commerciële kansen. Daarnaast ben je vakkundig, analytisch en werk je resultaatgericht.

Wij bieden:

Een prettige, informele en uitdagende werkomgeving met mogelijkheid tot verdere persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard bieden wij jou dit aan met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding of leaseauto.

Geïnteresseerd in deze functie?
Stuur dan gerust je cv naar e.ramerman@schoonebeek.nl en kom langs voor een kop koffie of thee. Je hoeft alleen je cv te versturen, maar een motivatiebrief is altijd welkom.

Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met
Egbert Ramerman (telefonisch bereikbaar op 0546 – 86 66 55).